Τρόποι & Κόστη Αποστολής

Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας, έχουμε επιλέξει την Υπηρεσία «ΕΛΤΑ Courier»

Για παράδοση δέματος, με βάρος έως 2 κιλά, σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3,50€ (με ΦΠΑ).

Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1€ (με ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που επιλεγεί ως μέθοδος πληρωμής η Αντικαταβολή, η υπηρεσία αυτή χρεώνεται με 2,50€ (με ΦΠΑ) επιπλέον.

*Σημείωση: Η δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 100€ ΔΕΝ ισχύει για αποστολές Εκτός Ελλάδας.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που διαφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ.

Σημειώνεται επίσης ότι το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι εν λόγω συνεργάτες μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοι δύναται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών, και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη μας.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου βάρους, υπάρχει η δυνατότητα , κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αποστολής των με μεταφορική, με στόχο το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών. Στην περίπτωση αυτή, δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής  η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.